RSS
 

Informatie

Ik gebruik voor mijn taarten naturel biscuit of chocolade biscuit. Deze basis (zonder boter) zorgt ervoor dat de taarten heerlijk luchtig en smeuig zijn. De mixen bevatten melkeiwit, lactose, gluten en tarwe.
Al mijn taarten hebben standaard 3 lagen vulling naar keuze. In onderstaande lijstje kan je verschillende vullingen vinden.
Heb je zelf een lekker idee voor een vulling? Laat het weten, wie weet kan ik ‘m voor je maken.
Ik bekleed mijn taarten standaard met marsepein. Mocht je liever fondant willen is dit uiteraard ook mogelijk en kan je dit aangeven bij je bestelling. De fragiele versieringen worden bijna allemaal van fondant gemaakt.
Marsepein is op basis van suiker en amandelen. Is van zichzelf wat gelig van kleur. Fondant is een soort suikerpasta. Dit lijkt op marsepein maar er zitten geen amandelen in verwerkt. Fondant is dan ook echt wit. Zowel marsepein als fondant kan gekleurd worden in elke gewenste kleur. Ook is het evt. mogelijk om de taart te bekleden met chocoladefondant.

Vullingen
- Luchtige creme met een smaakje (vanille, aardbei, kersen, banaan, citroen, caramel, mokka, chocolade, kaneel, nutella)
- Luchtige creme met alcohol (baileys, passoa, coebergh, kirch, cointreau, malibu, amaretto, advocaat)
- Luchtige creme met je favoriete koekjes erdoor (Bastogne, bokkepootjes, mergpijpjes, speculaas, oreo, bitterkoekjes)
- Diverse soorten fruit (aardbei, framboos, bramen, peer, banaan, perzik, mandarijntjes, mango, ananas)
- Diverse soorten jam (aardbei, framboos, bramen, abrikoos, 4-vruchten, bosbessen, bosvruchten, kersen, marmalade, ananas, lemon curd)
- Vlaaivullingen (aardbei, kersen, bosvruchten, tropische vruchten)
- Diverse soorten chocolade vulling (after eight, bonbonbloc, mars, milky way, toblerone)
- Kwarkvulling (vanille, banaan, citroen, aardbei, sinaasappel, kers)
- Tiramisuvulling
- Banketbakkersroom
- Kokosvulling
- Zwitserse room
- Champagnecreme
- Dulce de Leche (= caramelpasta)
- Monchouvulling
- Mascarpone
- Slagroom

Maten

Ik heb ondertussen al een aardige collectie aan bakblikken verzameld. De onderstaande maten kan ik voor je bakken. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. (denk aan stapeltaarten) Mocht je iets anders willen kunnen we altijd even overleggen of dit mogelijk is.

Rond
10 cm = 4-5 pers
15 cm = 6-8 pers
20 cm = 10-12 pers
25 cm = 16-20 pers
30 cm = 20-25 pers

Vierkant
12,5×12,5 cm = 4-6 pers
17,5×17,5 cm = 12-14 pers
22,5×22,5 cm = 18-20 pers
27,5×27,5 cm = 26-30 pers

Boltaart
12 cm = 4 pers
20 cm = 9-11 pers

Hexagon
20 cm = 10-14 pers
25 cm = 16-20 pers

Bloem
15 cm = 6-8 pers
20 cm = 10-12 pers

Hart
15 cm = 6-8 pers
20 cm = 10-12 pers

Barbie Voor +/- 16 pers

Cupcakes, petit fours en 1 persoons taartjes zijn ook mogelijk.

Aangezien elke taart weer anders is heb ik geen prijzen op mijn site vermeld. Stuur me een mail met je wensen en ik kan je een prijsindicatie geven.

Comments are closed.